Brood & Bloemen

Brood & Bloemen

Op een zonnige namiddag trok ik met m’n favoriete bloemenmeisje @allthingselisabeth naar Brood & Bloemen. We komen er terecht in een oase van groen, een urban jungle die onze hartje sneller doet slaan.

De lunchkeuze is groot met op het menu slaatjes & bagels, telkens met verse ingrediënten. We genieten van een zeer gevarieerd en verrassend plankje gemengd en nemen nog een hoofdgerechtje extra. De homemade lemonades zorgden voor de nodige verfrissing.

     

De combinatie van lunchspot en bloemen/interieurzaak bij Brood en Bloemen zorgt voor inspiratie in je eigen keuken en huis.

      

Een aanrader voor alle plantenliefhebbers!

Locatie: Binnenweg 1 // Heist-Op-Den-Berg
Budget: €
Website: www.broodenbloemen.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.