Hairextensions: fake of flawless?

Als je door je Pinterest scrollt naar nieuwe kapsels word je snel weemoedig. Het lijkt wel alsof elke meisje vandaag gezegend is met Rapunzelhaar. Toch als je kijkt in je vriendinnengroep klopt dit niet… Het geheim achter deze prachtige, volumineuze haardossen? Hairextensions!

Fake of flawless?

Wanneer je denkt aan extensions leg je snel de link met je favoriete type uit Geordie Shore of met fake looks. Nu niets is minder waar. ALS je extensions van goede kwaliteit zijn en ALS ze goed geplaatst zijn zal niemand het verschil met je echte haar zien.
Conclusie: Droom jij ook van zo’n volle haardos of ben je verliefd of lange lokken, maar lijkt je haar maar niet te groeien?
Hairextensions zijn dé oplossing en ik help je graag bij je keuze van de juiste lokken!

Verdikking of verlenging?

Met extensions kan je je haar zowel verlengen als meer volume creëren. Bij een verdikking worden 50-125 plukjes haar geplaatst en knippen we de extensions af op jouw eigen lengte. Voor een verlenging kiezen we voor 75 – 150 plukjes en zorgen we dat jouw eigen haar mooi overloopt in de extensions.
Wil je voor een bepaald kapsel graag een verdikking of verlengen, bijvoorbeeld voor je huwelijk?
Dat kunnen we dit ook creëren met clip-ins (150gr)

Clip-ins of keratine-extensions?

Ik verkies Keratine extensions of clip-ins. Moet je naar een feestje en wil je graag eens iets extra met je kapsel? Kies dan voor Clip-ins. Deze kan voor 1 dag in je haar clippen en zijn heel erg makkelijk om zelf in te brengen. Er is bovendien weinig onderhoud aan en je kan ze telkens hergebruiken.
Wil je graag voor langere tijd genieten van een dikke paardenstaart of een pancakebraid? Kies dan voor keratine extensions. Deze plaatsen we aan je eigen lokjes en kan je tot 4 maanden dragen.

Hieronder een handig schema om het verschil duidelijk te maken.

  Clip-ins Keratine-extensions
Bevestigingswijze? Worden ingeclipt Worden bevestigd aan een plukje haar dmv warmte
Herbruikbaar? Kunnen herbruikt worden Eenmalig gebruik, maar gedurende 4 maanden
 Schadelijk? Niét schadelijk* Niét schadelijk*
Plaatsingstijd? +/-20 minuten +/-2.5uur
Tijdelijk/vast? 1 – 2 dagen 4 maanden
Wassen? Kan gewassen worden Samen met je gewone haar wassen

*Extensions hebben de reputatie schadelijk te zijn voor je haar. Dit klopt niet! Wanner de extensions juist geplaatst zijn en je  de bijhorende verzorgingsproducten gebruikt zal je haar niet afzien.

Wil jij zelf jouw droomkapsel creëren? Of zit je nog met vragen rond extensions?
Dan hoor ik je graag via shoot@byklaartje.be