Laura & Frank

Laura is zonder twijfel de meest excited bruid die ik ooit zag!
Vanaf de verloving keek ze ongelofelijk uit naar hun grote dag. Telkens als we afspraken kwam haar bohofeest meer tot leven en de glinstering in haar ogen groeide meer en meer. Het was dan ook met veel plezier dat mijn man en ik terug kwamen van onze wereldreis om hun liefde mee te vieren .
Laura nam de organisatie van hun feest zelf in handen, tot het ontwerpen van haar trouwjurk toe. En ik kan zeggen: het was af!
Haar make-up hielden we naturel en om de bloemenspeld van All Thing Elisabeth mooi te laten uitkomen hielden we het bij losse beachwaves als kapsel.

Laura & Frank (& Fonzie), ik wens jullie een prachtig huwelijk toe samen. Met veel restaurantbezoekjes, gezellige avonden in de nieuwe tuin & af en toe een cava’tje met mij in Leuven šŸ˜‰

Heel veel liefs,
Klaartje


Fotografie: Daan Thijs