Tineke & Thomas

Als je basketbaltruitje het nummer 8 is en van je wederhelft nummer 10, dan is er niets mooier dan op 10.08.2018 te kunnen trouwen! Zo ging het voor Tineke en Thomas. Een huwelijk dat helemaal mijn stijl was, van de uitnodiging tot de bloemen in het kapsel tot de bohojurk, alles stijlvol met natuurlijke elementen.
Ten huize (de mama van) Tineke was het altijd ambiance, veel volk over de vloer, toffe babbels, speelse honden, ik heb me kostelijk geamuseerd!
Voor het bruidskapsel kozen we voor een lage nochalante dot die knap afgewerkt werd dankzij de bloemen van Amphora. De make-up mocht wat meer zijn (love it!) met veel glow en golden eyes, a real béyonce look 😉

Tineke & Thomas, ik wens jullie nog prachtige trips naar de States (en misschien ook verder), elke dag de heerlijkste koffies en veel plezier met de hondjes. Maar blijf vooral zo Crazy in love als jullie nu zijn, want het is prachtig om te zien!


Fotografie: Kwinten Gernay