Sofie & Tim

Súper gezellig! Zo zou ik de twee ochtenden bij Sofie en haar zussen omschrijven. Drie knappe, toffe dames die zeker weten wat ze willen, zo heb ik het ook graag. Drieverschillende stijlen en karakters, waarin we toch een mooi evenwicht vonden zodat de zussen perfect bij elkaar pasten. Niet alleen de liefde voor haar zussen, maar ook voor haar toekomstige man kwam duidelijk naar voren wanneer Sofie me haar verlovingsmoment vertelde. De glinstering in haar ogen en de schattige zenuwen voor de First view waren fantastisch. Doe daar nog een killer bruidsoutfit bij en je kan al raden dat ik het een geweldige ervaring vond.

Om het kapsel van Sofie te creëren maakten we gebruik van Clip-ins, de make-up hielden we zacht naturel. Want geef toe, bij zo’n prachtvrouw is er niet veel nodig 😉

Sofie & Tim, ik ben heel blij deel te mogen uitmaken van jullie grote dag! Dankjewel voor de lieve ontvangst telkens weer.
Geniet samen van het leven en vooral van elkaar. En wie weet, tot als één van de zusjes de volgende stap zet? 😉


Fotograaf: Felix Bonniface