MAKE-OVERS

Uitnodiging voor een feest in de bus gekregen? Wat aan te doen, wat met je make-up en vooral… wat met je haar? ByKlaartje neemt je zorgen weg. Of het gaat om een huwelijk, een themafeest of een VIP-moment, wij komen bij jouw thuis en zorgen voor een professionele look volledig afgestemd op jouw wensen.

Make-Up

Een goede make-up is bijna onzichtbaar. Wij houden van het compliment ‘Je ziet er goed uit’, niet ‘je ziet er goed gemaquilleerd uit’. Wil je toch eens wat meer? Dat kan uiteraard. Een smokey eye, rode lippen of valse wimpertjes moeten zeker kunnen af en toe.

Make-up €65
(+kilometervergoeding €0.4/km)
Valse wimpertjes worden apart afgerekend

Hairstyling

Een eenvoudige brushing, een speciaal opsteekkapsel of het betere vlechtwerk, alles kan. Heb je een korte coupe, maar wil je toch graag een lange staart of knappe vlecht? Wij zorgen ook voor clip-ins. Belangrijkste is dat wij ervoor zorgen dat je kapsel de hele dag goed zit, zelfs tot in de late dansuurtjes….

Kapsel €60
(+kilometervergoeding €0.4/km)
Clip-ins worden apart afgerekend

Styling

‘Schat, ik heb niets om aan te doen!’ Wij gokken van wel… We komen graag langs om eens in je kleerkast te neuzen. Samen gaan we op zoek naar verrassende combinaties en ensembles waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had.

Styling €50 per uur
(gemiddelde tijdsduur 2uur)
(+kilometervergoeding €0.4/km)